Moderna vremena
Dobrodošli na sajt kompanije Plaza Centers. Ova stranica je napravljena da bi pomogla pokroviteljima i posetiocima Plaza Centers tako što će vam pružiti detaljne informacije o našim investicijama u Srbiji. Nadam se da će vam ovaj sajt biti od koristi. Plaza Centers je posvećena stvaranju zabavnih, priuštivih, pouzdanih, veoma kvalitetnih i bezbednih šoping i zabavnih centara. Naši molovi su građeni sa glavnim ciljem da naši klijenti i zakupci budu zadovoljni. Kada postavljamo naš logo i ime na određeni projekat, mi istovremeno ističemo činjenicu da je on građen po visokim standardima koje naše ime danas predstavlja.

Tim Plaza Centers Srbija je visoko motivisan i profesionalan. Imamo za cilj da obezbedimo izuzetne projekte i predstavimo vam ugodniju stranu života. Ukoliko želite da nas kontaktirate da biste prodiskutovali o našim projektima ili budućoj saradnji, svakako ste dobrodošli i mi se unapred radujemo radu sa vama.

Rabia Shihab
Generalni direktor, Plaza Centers Srbija
PLAZA CENTERS SERBIA, Lazarevačka 1/5, Senjak, 11000 Belgrade, SERBIA, tel. +381 11 715 15 77, fax. +381 11 715 15 87, email: office@plazacenters.rs