Belgrade Plaza
Belgrade Plaza, cije otvaranje je planirano tokom prve polovine 2017. godine ce biti dobrodošao dodatak glavnom gradu Srbije i njegovim susednim opštinama. Ovo ce biti prvi moderni šoping i zabavni centar na opštini Palilula – najvecoj opštini u Beogradu. Projekat je lociran izmedu Višnjicke ulice, koja predstavlja glavnu saobracajnicu u ovom delu grada, a u kojoj ce se nalaziti dva ulaza u centar za pešake, kao i saobracajni prilaz zadnjem parkingu, i Uralske ulice, koja ce omogucavati ulaz pešacima direktno na najviši nivo šoping centra i nuditi prostran otvoren zeleni parking.

Sa površinom za izdavanje od 32.300 m2, Belgrade Plaza ce se sastojati od dva nivoa prodavnica i jednog nivoa posvecenog restoranima, relaksaciji i zabavi. Pored odlicnog modnog miksa i supermarketa, Belgrade Plaza ce biti glavno mesto za zabavu u ovom delu grada, sa bioskopom od 8 sala i restoranskim delom sa prekrasnim pogledom na Dunav, kroz našu besprekorno dizajniranu staklenu fasadu, zelene terase i svetlarnike.

Strateški maloprodajni miks ce ciniti Belgrade Plazu idealnom destinacijom, koja ce moci da zadovolji svacije potrebe, od šopinga do zabave i druženja.
Saznajte više...

www.belgradeplaza.rs

PLAZA CENTERS SERBIA, Lazarevačka 1/5, Senjak, 11000 Belgrade, SERBIA, tel. +381 11 715 15 77, fax. +381 11 715 15 87, email: office@plazacenters.rs